Att tampas med chefer

Reading Time: 2 minutes

Chefer och jag har alltid haft ett ont öga till varandra och många gånger har jag fått sparken. En gång jobbade jag som anställd konsult på konsultbolaget Softronic. Jag var agil coach men fick även uppdrag på Naturvårdsverket att städa upp i deras PPS-modell till förmån för agilare arbetssätt. Här hade jag mitt mest intressanta uppdrag när jag gjorde en utredning kring hemlösa för Stockholms stad som senare skulle bli starten för noQ. Det var inget agilt i detta uppdrag men gav mig värderingar som jag lever efter idag. Det var även mycket intressant att få jobba i statliga myndigheter.

En dag utmanade jag en av toppcheferna i Softronic* på ett möte och blev inkallad för kvartssamtal omedelbart efter. Oförskämdheter haglade tills han tystnade och jag frågade om jag kunde svara på detta imorgon när jag sovit på saken. Dagen kom och han kallade in mig igen…

Prenumerera för att fortsätta läsa

Prenumerera för att få tillgång till resten av det här inlägget och annat prenumerantexklusivt innehåll.

Är du redan prenumerant?