Att fylla år

Reading Time: < 1 minute

Idag är min 61a födelsedag. Som gammal grinig gubbe blir man varm i hjärtat när man blir ihågkommen som en positiv figur mitt i all skit man får av andra. De som känner mig vet att jag inte går i gång på beröm, hellre taggas av konstruktiv kritik. Men då och då känns det bra att även vi gamlingar får en klapp på axeln vilket jag känner idag från Er. Många som hör av sig idag är jobbarkompisar som jag gärna tar en bira med och ni som läser detta kan skriva upp en bira på mitt konto i vår. Jag har ju skjutit ut mig från alla sociala plattformar till förmån för denna blog så jag skriver detta inlägg som ett tack till DIG i stället för att svara er på annat sätt.

Idag fick jag också en tårta på jobbet. För ett år sedan fyllde jag jämnt men ingen (utom Enzo) sade ens grattis eller någon chef som berättade att man fick ta en semesterdag. Det är skillnad på resurser och Team. Samma resurser som jag såg till att de fick blommor, spa och annat vid högtider. Ibland misslyckas man med sina team. Det krävs så lite för att man ska känna sig uppskattad och det ger mig idag glädje att gå till jobbet. Snart har vi vår i luften – var har du din?

Men du kanske tvivlar?


Annons

0
Years
:
0
Months
:
0
Days
:
0
Hrs
:
0
Mins
:
0
Secs
till pension och boken om tystnadskultur…and counting.

Håller du med? Eller inte? Diskutera här...