Tvivla önskar alla en God Jul och ett Gott nytt år!

Reading Time: < 1 minute

Ja 2023 var ju förmodligen det sämsta året i mannaminne så det blir inte svårt att önska. Krig och elände toppade agendan med gängkrig och miljökris hack i häl. Privat var det vänner som svek och Bajen som underpresterade. Enda glädjeämnet var väl mina döttrar som nu tar över världen med mig på läktaren.

För att göra plats i bokhyllan för min tredje bok som kommer handla om tystnadskulturer och hierarkier inom idrott, arbete och fritid så kommer jag skänka bort mina sista 10 exemplar av min förra bok, Psychological UNsafety from the trenches, till de som hjälper mig med den nya boken som har arbetsnamnet Elfenbenstornen. Man kan feedbacka, renskriva, illustrera eller gå all-in som medförfattare och skriva ett eget kapitel.

Fyll i ditt intresse här.

Kör vi!